Friday, December 2, 2011

PENGAKUAN ANAK MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS DENGAN IBU SENDIRI [VIDEO]

ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi semua. Actually tadi ada lah jalan² dekat facebook lepas check akaun Nuffnang (padahal takde dapat BE pun T.T). Pastu ada la terjumpa satu page ni : Jom Taubat Nasuha. Adalah satu video ni. video dia tentang anak dan seorang ibu yang pernah berhubungan sesama mereka *faham tak?* . Rancangan ni ditayangkan di Indonesia ya! dan bukan di Malaysia.. Jap, aku letak video tu. Sebenarnya SEBAK aku tengok video ni. Sedih tengok. hmmm .



Soalan pertama dari penonton. "Ko tak tau dosa ke hahh buat sex dgn ibu ko??"
jawapan dari dia : dia cakap dia tahu dosa! tapi ibu dia paksa dia kalau tak kena halau rumah! 

kata aku: waddeefff sangat! ko tau tak ibu bapa memanglah orang yang wajib kita hormati dan taati. Perintah mentaati kedua-duanya jelas termaktub dalam Al-Quran dan hadis. Buatlah apa yang disuruh asalkan suruhan itu tidak menjurus kepada sesuatu yang MUNGKAR!.. Dalam hal ni, ibu dia dah memaksa dia untuk buat sesuatu yang mungkar, pd situasi camni.. ko tahu tak yang ko ada hak untuk bersuara dan hak untuk tidak mengikut perintah dia???!. Setakat kena halau rumah pada umur yang dah mencecah 20 tahun. Aku rasa ko dah baligh dah kan time ni? 20 beb! ko pun dah pandai bezakan mana baik mana buruk, kalau kena halau rumah pun.. takde hal la wei! at least bila ko tinggalkan rumah tu.. ko boleh la bagi masa untuk mak kau fikir ape yg dia lakukan tu betul ke tak! faham? -.-

Pastu, pengacara ni tanya dkat mak dia, "Apa yang ada dalam fikiran kau sbenarnya hahh?".jawapan dari dia : Apa yang ada dalam fikiran sayaa adalah suami sayaa! saya dah anggap dia ni macam suami saya dah.

kata aku: Ehh pompuan. ko tak reti nak bezakan ke suami dgn anak ko hah? ko tu dah la tua.  takkan laa suami ko muda mcam anak ko tu? ko cakap macam org takda agama je. padahal ko islam kan? Ya Allah.. sedih nye laa tengok org yang tak reti nak beza suami dgn anak sendiri.

penonton ni pun satu.. boleh plak tanya soalan "adakah anda telah bernikah dgn ibu anda?" 

kata aku : ehhh. ape punya soalan ni. dah tau takleh bernikah dgn ibu sendiri, yang pi tanya soalan macamni kenapa?? aduhh. ke dekat indonesia ibu dgn anak memang dihalalkan untuk berkahwin? #eh



Ni pulak part 2. Part 2 ni ada membuktikan yang dia ni ISLAM. boleh cakap "Alhamdulillah" lagi tu...

kesimpulannya kat sini, aku tak rasa rancangan macamni patut dipaparkan. AIB kot, boleh bagitau dkat orang ramai plak tu. Kalau memang dah salah skalipun, kau usaha la untuk perbetulkan dia. bawak dia pergi jumpa ulama' supaya diorang berdua ni boleh insaf bukan paparkan lagi aib dia dkat depan orang ramai.

Lepastu, PENONTON. yaa. PENONTON! penonton dia dah la semua REMAJA. iman pun masih goyah.. Silap² ada yg boleh terlibat dgn melakukan perkara yang sama jugak!. Malah, ada yg gelak² plak tu.Lagi satu, bila orang tu buat salah boleh pulak bertepuk tangan bersorak bagai. sepatutnya rancangan macam ni supposed to be sedih. tapi, aku yang sedih bila diorang siap bertepuk tangan bila orang lain melakukan DOSA & KESILAPAN!. 

Part last skali tu.. boleh pulak dia cakap "buat apa nak rasa malu.. dia bukan berzina dgn orang lain, dia berzina dengan anak sendiri." .

Ya Allah. cakap macam orang dah takde agama. ZERO. macam tak tahu pape. org yang jahil je yang jawab macamtu. No wonder lah Allah selalu turunkan bencana dekat sana. rupanya banyak perkara sebegini yang berlaku.. hmm, aku google isu ni pun banyak dekat indonesia. tapi, tak bermakna dkat Malaysia takde. cuma tak tersebar je. -.-"

p/s : Apa kata korang? 

16 ORANG PANDAI COMMENT:

Saiazuan said...

khiamat sudah dekat..

mellow said...

pelik gila ada show macam ni yg boleh pulak bwk dorg2 ni . and dorg2 ni pon boleh pulak setuju nak kuar umum .

OM said...

macam2 la hai endon neh

ayudress said...

sedihnya...... keadaan mcm ni mcm x der rs malu...

Phat said...

mintak dijauhkan dari kita semua

yampe =) said...

macam2 lah dorang ni. kita yang tengok pun dok pening kepala. hilang dah rasa malu. kalau kat malaysia, kompem dah kena tindakan undang-undang. kita amek pengajaran dari semua ni. hope rakyat malaysia especially orang ISLAM, dijauhkan dari semua ni.

nurul diana said...

astaghfirrullahhalazim

mynameismy said...

BODOH!

Nau'zubillah...

syafeeqa said...

macam ni pun ada ????

emieysandra said...

nauzubillah..mintak dijauhkan dr kite d Malaysia ni

Siti Safiyyah said...

sedih bila orang dah buat dosa tapi dia tak sedar yang dia dah buat dosa. dan bila orang tegur dia, dia masih tak sedar lagi. T___T

blog-tips-kurus said...

terlalu open-minded. betullah kata penceramah, sana banyak bala sebab umatnya..

✿ Myra ✿ said...

memang sangat jahil..
sambil tengok video ni sambil istighfar..takut beb..dapat bala nanti..bukan sorg dua yg kene.

Anonymous said...

the true motherfucker

jaa64 said...

terkedu tengok..so crazyyy....dahlah muka tak tutup tunjuk masuk tv bagai..hadehh, sedihnya tengok umat akhir zaman camni (T_T)

Nazim Nasri said...

malunya kalau ada rancangan ni kat malaysia. aku nk tgk pun malu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...