Wednesday, November 9, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #7 - ANDA TERGOLONG DI GOLONGAN YANG MANA?


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)
OFFICIAL FANPAGE CLICK HERE 

26 ORANG PANDAI COMMENT:

farahroslan said...

kau pula kategori mana syed ?

Nyamuk Terbang said...

erkk =.='

Aesya Zealous said...

hang kategori mana? :P

Siti Safiyyah said...

jap jap..

sebelum aku jawap, ko tu duduk kategori mane satu??


haa.. jawap jawap.. :p

SyedGraphiX said...

@farahroslan ehemm. jawab la dulu. haha .

SyedGraphiX said...

@Nyamuk Terbang tgh konfius kah nak pilih mana satu? haha

SyedGraphiX said...

@Aesya Zealous hang jawab la dulu naaa XD

SyedGraphiX said...

@Siti Safiyyah aku tanye korang dulu. so, korang la jawab dulu. hahaa

MaiRa QuEeN said...

tuan blog la jawab dulu yg mane...huhuu

~ Cik Azz ~ said...

Yang akak tau, Lurim aka Mirul jenis yg pertama tu...

SG ni jenis yang nombor dua... :geleng

Ni untuk kategori lelaki je kan... sebab gambar lelaki je yang ada ni haa.. kehkehkeh...

SyedGraphiX said...

@MaiRa QuEeN ehhh, mana blehh.. SG tanya dulu.. korang la jawab dlu. haha

SyedGraphiX said...

@~ Cik Azz ~ eeee. takbaeknye kak judge org camtu. hmmmmm.

faizlaster said...

HUH...AKU X SKE FB..AKU SKE TUMBLR..HAHA

Mawar said...

like this! haha..

mcm2 ragam manusia..itu lumrah..

tiada manusia yg sempurna, tapi ramai yang suka perasan sempurna..

Oh Oeya said...

Saya kategori tak pakai kopiah hihi :D

Phat said...

mintak2 yang pertama..tp hanya Allah yang tahu di manakah letak nya kita kan

Rosalia said...

sy lgsg mls post ape2 kt fb status.hahahah

erleena said...

ha ang kt mane 1 ?!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hai rasa2 mcm dok kat katogeri yg pertama la...e'elehhhh...hehehehe...

atiqah~ said...

agak2 ? ce teka..haha ^^~

SHaRKFiQ SSM said...

hmm, malu plak nak ngaku..hahah..

sbnrnya, ak tengok, satu pun xdak yg macam ak.. sbb ak likes n share je.. xkomen2 pun..hehehe..


btw, apsal xdtg konvo ak, kan ak dah ajak aritu.. mai r tgk video ak konvo kt blog ak..hahaha..

Jαnnαhツ said...

harap2 tak tergolong dalam golongan yg mengharapkan pujian orang lain aka riak.


p/s: cantik la header syedgraphix tu. nak tempah banner blog saya bleh?

Mr Lonely said...

nice blog~ walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

misTeaRed said...

xde dlm kategori tue bleh tak? hahaha

Rtp Farra Arisha said...

all those can be changed to be the best one ;)

kyuubi said...

hahahaha! itu je mampu buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...