Sunday, November 27, 2011

VOTE NISA KAY FOR MAYBELLINE'S FAVORITE BLOGGER


ASSALAMUALAIKUM.

Korang tau tak pasal pencarian Maybelline's Favorite Blogger ni? kalau aku secara jujurnya aku memang tak tahu lahh sbb aku kan laki. Mana lah nak pakai make up segala ni. contestant yang masuk ni pun semua nye pempuan. hmm, takde bapok ke eh? *ok tak lawak* . Dah tu, kalau takda kena mengena dengan aku asal plak aku siap update pasal ni kan? oh ya! . Actually, Kawan aku.. Nisa Kay a.k.a NisaMenaip merupakan salah seorang daripada 4 finalis pencarian Maybelline's ni..






Nisa telah menggayakan make up yang bertemakan Mystery Maven dimana video di atas dirakam dan diedit oleh videographer profesional daripada  Blink Studio. Oleh itu, untuk melengkapkan pencarian Maybelline's Favorite Bloggers, Nisa memerlukan ANDA untuk mengundi beliau. Undian bleh dibuat SEKALI sahaja SEHARI. Tarikh tamat undian akan berakhir pada 30 hb. 11. 2011. 

UNTUK MENGUNDI SILA KLIK LINK DI BAWAH :


DON'T FORGET TO VOTE FOR NISA KAY OKAY? =)

10 ORANG PANDAI COMMENT:

Syakir Rahman said...

x salah la...
dua2 pon btol...favourite ngan favorite....

Nisa Kay said...

thank you so much syed!

:D

hafiz hafizol said...

len kali r aku vote cik nisa nie... haha.. malas nak bukak Fb oi.. T bukak fb, jadi lagro aku..

Pendamba Mawar said...

done

ieka said...

cantik header.. hehehe...

Saiazuan said...

huhu leh vote 2 orng tak? haha sbb kenal madam gak :D

Rtp Farra Arisha said...

i could only say WOOOWWW if sis nisa wins this..hehehe.

Nyamuk Terbang said...

gua dah vote ^^

Solihin Zubir said...

aku kenai dia sorg ja.. yg len, ni 1st time dgr..

SyedGraphiX said...

haha, dah tutup daa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...