Sunday, November 27, 2011

DOWNLOAD TWILIGHT : BREAKING DAWN 2011 MEDIAFIRE


ASSALAMUALAIKUM

Okay, aku tau mesti dah ramai gila yang dah tgk cerita ni! aku je yang tak dapat tengok sebab..sebab..sebab.. aku sekrang ada dkat TEMERLOH. Mana lah datang cinema dkat sini kan..So, takpelaa. maybe takde rezeki. ciss. Aku mula-mula tengok cerita twilight ni sejak Form 4! time tu la kawan aku introduce cerita twilight dkat aku. Pastu, akhir tahun tu keluar pulak New Moon..

Time ni memang aku plan nak gi KL pun sebab nak beli PHONE baru . hihi. pastu, dah alang² pergi KL untuk beli phone, baik laa aku tengok skali cerita New moon ni!.. Mula-mula ingat nak ajak awek aku (tapi skrang dah ex dah T.T) tapi..kazen aku yg laki ni nak ikut skali plak. ok, aku malu lah! dah la baru beberapa bulan kapel time tu. ishh.. last² aku ignore dia... aku keluar je dgn kazen aku.. aku tak contact pun dgn 'dia' sepanjang keberadaan aku dkat Kuala Lumpur tu. (tetiba lari topik)

Bila dah tengok new moon ni, rasa macam TAK SABAR gilaaa nak tengok eclipse plak!! hahaha. time eclipse tu pun aku tgk dengan kazen aku jgak. memang best gilaa bagi aku yang jarang sangat tengok citer ommmputih ni! dan sejak daripada itu lah, aku asyik ulang tengok cerita yang sama , sampai boleh hafal dah dia punya dialog.. Pastu, tup² dah tahun 2011. Okay, kali ni memang aku tak dapat nak tengok dekat wayang. So, tadi ada kawan bagi link untuk download movie ni! memang eksaited habis laaa. terus aku download... 

Kesimpulannya, aku buat post ni sbenarnya nak syorkan korang yg tak tengok dekat cerita ni lagi.. download je laa dkat link yang aku sertakan dkat bawah ni nanti. Lagipun, dkat cinema pun dia banyak potong jalan cerita. so, better lah aku rasa kalau tgk yg download je... jimat lah sikit duit kann. tak payah nak Q punya panjang semata² nak beli tiket! (walaupun korang beli online)

DOWNLOAD BREAKING DAWN (2011) MEDIAFIRE
 PART 1
 PART 2
 PART 3


p/s : harap takda sebarang masalah time download. (=

10 ORANG PANDAI COMMENT:

Anonymous said...

terima kasihhhhh yaa :)

ijA said...

kita xpernh tgok pun...hhehee..twilight...

thanks bagi link..leh tgok ...

naf. said...

wahh ni yg best ni.hehehe. sy pun xdpt tgk cz skrg kat labuan pun xde cinema.wuwu. nanti pasni klu ad cte ombak rindu,share2 lah link ye.hee

Rtp Farra Arisha said...

belum boleh nonton filem ini :( wuhuhu. will watch this very soon!!!

Nurul dot..dot..dot said...

clear ke tak ni syed?

Fizlina said...

best ke cite ni...??!

Saiazuan said...

hoho arigatou :D

Muhammad Akram said...

link deleted -.-'

ann said...

hye orang koi..
timekaseh la bagi link ni yek..
(:

Anonymous said...

link deleted..ade link medifire lain x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...