Friday, November 4, 2011

CARDIGAN LELAKI HANYA DIPAKAI GOLONGAN GAY


ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi SyedGraphiXians!. Hari ni nak citer pasal CARDIGAN
Weiii! serius aku teringin gila nak pakai cardigan ni. tapi, tapi.... haa... dengar jap cerita ni. 

 Segalanyaaaa bermula di sini.. Satu harini, time tu aku pergi Sungei Wang, kononnya nak cari dress untuk TESL night. ciss! aku ingatkan nak pakai baju kelas je gi menda alah tu. tapi, kawan aku tak kasi plak. adehh.. Pastu, aku pn buat kputusan nak beli jelaa baju.. so, banyak tempat jgak la kitorang pergi. sebab, aku ni kalau nak cari baju yg taste aku..memang kena gi ronda satu Time Square and Sungei Wang tu. HAHA. *cerewet sangat*. Memang stress laaa kan sape yg ikut aku gi shopping.. dari Time Square sampai ke Sungei Wang, tak jumpa jgak baju yang aku berkenan. cess. 

Then, aku singgah lah satu kedai ni..kedai ni banyak lahh baju kasual kan.. and macam tertarik plak dekat satu cardigan ni.. serius lawa! *sebenarnya aku dah putus asa dah sebab cari baju asyik tak jumpe je.* so, ingatkan nak pakai cardigan dgn t-shirt je.. tapi, once aku pakai cardigan tu... kawan aku buad ape tau tak? dia gelakk je.. pastu dia cakap nmpak MACAM GAY . i was like. "oi, WTF! hensem kot aku pakai cardigan nih! WAHAHA. jadahnyaa macam gay" .
So, Aku pun buat kesimpulan sndiri.. sape pakai cardigan dia GAY! HAHA. bodohh kann. aaa! aku nak pakai cardigann ni! LAWA! >.< . Since kawan aku cakap camtu terus batalkan niat nak pakai. kah3.


26 ORANG PANDAI COMMENT:

Rozuan Ismail said...

ok fine aku gay.sebab aku pakai cardigan

farahroslan said...

patut lah SAF tak pernah pakai cardigan. haha

ijA said...

ek..gay ke laki pakai cardigan..

mOoN said...

ok apa lelaki pakai cardigan... :)

Dauspozi said...

Aku pun rasa macam tu.. Maksud aku, bukan semua yang pakai cardigan ni gay.. tapi NAMPAK MACAM Gay... LOLOLOLOLOL!.

srikandi cinta said...

aisshh, kawan awk silap tu. bagi saya, lelaki nampak macho & cool bila pakai cardigan . kawan2 sy yg lelaki ramai je pkai . ensem ape. hee. pe salahnya. ^^

erleena said...

ahaha wat rugy ja pkai haha

jgn pkaylah kalo nmpk gay susah nnty haha

bibi bibo said...

laki pkai cardigana tak nmpk gay laa . haishh

si macho said...

baru aku tau kau geiii

euwww geiboi

hawiz said...

thanxfor info....xjadik nk beli..ahahah...

antechno said...

msk sih

amier azrul alias said...

relax je aku pakai,
tapi cardigan yg lengan pendek la..
then pakai kemeja belah dlm.

Siti Safiyyah said...

rosak rosak.. *geleng kepala*

Umie Artoqiemie said...

maybe macam gay kalo gune kat negara kite nih.. muahahahaha..

shafiqabdshukor said...

owh.. camtu ye.. baru tau..hehehe

SHAMSOL said...

Jadilah diri sendiri. Peduli apa orang nak kata. Yg penting kita kenal siapa diri kita. Inilah masalah orang tak kenal diri sendiri.

Ayied Zudin Hashim said...

tak boleh blah..hahaha!

JiwaMusik™ said...

aq rse kalau ko pakai yang nampak macam gay kot..HAHA..

azfareyl said...

bodo kau syed. ko mandai putar belit fakta. ko nak kate aku la yg kate tuuuu kannn ~~~
ko memang hensem. tp time tu ko pakai CARDIGAN mase tu, ko NAMPAKKK mcm GAY !!!!!
aku tak kate ko GAY ~~~ (skit ade )kutt
kesimpulannye, CARDIGAN TAK MENG-GAY-KAN LEALKI. menampakkan GAY je. da la time tu ko shaved, ... k,fine ko p la bli...
time tu aku komen dgn jujur pe yg aku nampk je..

SyedGraphiX said...

@azfareyl ngokkk la ko! mana ade aku cakap ko cakap aku GAY. kan aku dah tulis kat atas tu yg ko cakap NAMPAK MACAM GAY. aduhh. ce baca elok2. -.-"

SyedGraphiX said...

@Dauspozi kann? HAHA.. tapi lawa la! XD

Nazim Nasri said...

so gay lolololololo
perempuan tak boleh pakai seluar JEANS. nanti nampak cam lelaki. ahaks >.<

budak.bandung.laici said...

tak kan sampai macam tu sekali..
pakai kardigan terus cop gay..
tak patot..tak patot...

budak.bandung.laici said...

tak kan sampai macam tu sekali..
pakai kardigan terus cop gay..
tak patot..tak patot...

Diary oF Mine said...

erk....??? xtau lak pkai cardigan tu golongan gay... (_ _!!)

arnissa said...

a'aahh.. tp rata2 pkai cardigan sbb tiru fesyen korea. huhuu..

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...