Wednesday, September 21, 2011

TUKAR FACEBOOK BARU KEPADA FACEBOOK LAMA


1 word to describe about this new facebook. that is, S U C K S >.<

Serius, facebook ni slalu sangat downgrade  upgrade FB ni. Kalau lawa takpe la jugak.. ni tak, makin serabut je aku tgk. *sambil tepuk dahi* . yang lagi annoying nye notification gerak² dekat tepi belah kanan facebook tu. sumpah tah pape! HAHA. dah la mende tu takde kaitan langsung dengan kita. so, agak terganggu la konsenterasi nak mengadap facebook tu.. 

the most annoying one >.<
So, meh sini aku nak ajar macamane nak tukar balik kpd FB yang asal tu.. sumpah mmg senang gila! hahaa. jom ikut step dkat bawah nii...

Untuk tukar ke FB lama sila ke Account -> Account setting -> Language -> English (UK) . Done
Ok dahhh? tu je la cara dia. senang kan? HAHA.. semoga bergembira di samping FB tersayanggg. muahhh². cium pipi kanan , cium pipi kiri FB. babai! see ya >.<

p/s : esaimen tak reti nak wat. update belog boleh plak -.-"

18 ORANG PANDAI COMMENT:

Bintang Biru. said...

Dah tukar. Thanks syed. XD

khalilah said...

klu sy mmg gna language english UK dr dulu, tiada apa2 perubahan la kn..? Sbb sy xda pn noti gerak2 tu.. :)

SyazwanSarawak said...

hahaa. jgn sibuk facebooking je >.<

Rtp Farra Arisha said...

FB sentiasa diperbaharu and di recycle..DISLIKE!

NUR SYUHAIDAH JAFFAR said...

npe dh wt,tp still xley jgk?? bnci2...hu3....nk yg lme...

NUR SYUHAIDAH JAFFAR said...

npe dh wt,tp x jd?? huhuhu....
sdey....nk yg lme....

Yana Nanako said...

okay, menjadi.. thanks syed :)

khalilah said...

tetiba sj fb sy pn dh btukar.. huhuh w/pn pd asl mmg gna english uk..

'''Al0nG''' said...

ta jdy p0m ., yg sy pnye englis(uk) dri dlu ., tade prubahan p0m, ttp ad jugax noti brgerak tu ...

Eazy Izzuddin said...

done...
thankss...
lebih suka yg lama dr yg baru..
huk2

Anonymous said...

brinkka2011 says: My wife will get angry if she hears this.

cikpjaz said...

FB suka la tukar,
yg susah kita, lebih prefer yg lama ..huhu

Az-Zahra Fauzee said...

ok dh tukar..
nice info...
loike3333

♥ norlida ramli ♥ said...

dah try wat tapi tak jadi pun?huh..mmg mencik tol la fb br skrg ni..so bek kita lyn blog & twitter lak.haha ^^

syiQin_mamie said...

kenapa sy bbuat x nak jadi pon timeline ke asal fb :(

naimah said...

kalo timeline nak tukar ke facebook lame x jadi ke??? sama jerk..

Anonymous said...

tak jadi pun :(

nur shaadah said...

cmne nak tukar dri fb lama ke fb baru...sbb fb saya still fb lama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...