Monday, September 5, 2011

Diari Aidilfitri SyedGraphiX #poyo

ASSALAMUALAIKUM





ya! aku tau, memang dah lamaaa gilaaa lah kan tak update blog buruk ni! HAHA. cheit.. Actualy macam malas skit lah nak update.. pastu, tambah² plak takde mood. hadoyy. parahh lah kan.. memang bersawang habiss la blog aku. *sambil mop² lantai blog* (sawang dkat atas, tiba mop lantai #gila) . Nak ceritaa pasal ape eh? pasal raye je lahh kan! hehe. sronokk skitt.. First of all , nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin even dah seminggu kita beraya :) . dan juga terima kasih buat..




kerana telah mengirimkan kad² ucapan kepada aku yg tahapehapetah ni. terima kasih lagi skali! *tak dpat nak snap pic sebab bateri kamera takde . menyedihkan betuiii. lagi menyedihkan bila tak dpat nak reply kad² diorang. emm, Sorry²

Tapi kan, aku rasa.. kalau tulis pasal hari raya ni memang entry aku panjang berjela lahh.. dah la gambar takde ni... adehhh.. ghasakkk jelahh! hehe .First of all, aku tak balik kampung punn. raya dkat rumah je.. sembahyang raya pun ditunaikan di masjid depan rumah aku . Lepas sembahyang raya tuu ada laa org datang rumah 2 , 3 orang kann.. lepas tu, bila dah penat layan org semuaa. aku tertido. dari pukul 2 sampai lah ke pukul 4. Plan asal nak pergi ke keratong . tapi, dah tertido agak sukar lah kan untuk bangun.. MAKA, bertolak ke Muadzam pukul 6 tak silap. pukul 7.30 sampai ..

Bagi aku, raya dekat keratong ni maybe paling fun lahhh kot sebab rumah wan aku ni ramai anak² dia balek.. tu yg best tu.. yelahh. besenye aku dkat umah tu pun paling ramai pun 3 orang,. ni bila ramai² takde la sunyi macam selalu kan? haha . Sampai raya ketiga lah jugak dekat keratong ni. Petang raya ktiga tu kitorang gerak ke kuantan pulakk... dekat kuantan ni kitorang balik hari jekk. sebab, diorang semua mostly ramai dah takde dah dkat kuantan tu.. tak bermalam lahh kat situ..terus balik Temerloh jelaa... bila dah sampai temerloh, terus pergi kat jerantut pulakk.. balik kampung.. tido kat sana

Lepas jerantut, ke Bentong pulakkk...lepas tu, baru laaa ade time for myself sikit. baru lahh boleh online. HAHA. tapi, kejap jeee.. sebab hari esoknya dah kena balik IPBA dahhh. waaa. hari² last tu memang aku pulun habis la online. sampai ke pagi. hahh. hamek kau.. Walaupun otak aku dibelengu oleh esaimen.. tapi, aku tetap GAGAL untuk menyentuh atau menDRAFTkan assignment² yang diberi.. *sigh* Tapi, kata raya kann. so raya je laaaa. takyah nak pikir esaimen sangat lah kan? HAHAHA.. okeh, tu je wat kali ni. sumpah aku dapat rasa entry ni bosan gila. kbai : )

p/s : aku tak tido lagi ni. tapi, tetap tak dpat nak buat esaimen. aku taktau nape. sifat pemalas aku dari sek. men lagi memang tak dapat dikikisss. perghhh! >.<

with maaa beloved mum : )

12 ORANG PANDAI COMMENT:

Cik Asma BLuppy said...

raya yop....

selamat hari raya=)

FarhanahAdzlan said...

hoho..saya raya kat rumah je..sadiss betull..

gue ponn xtido lg malam ni..tp ttap xleyh nak studi wlauponn exam nak dkatt..sifat pemalas ini xdpat dikikis sejak aq bayi lg..haha=)

Wan said...

#SyedUsher >.<

Phat said...

selamat hari raya bro

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/raya-pertama-2011.html

A to Z said...

rayo... kita rayoo~ bila maw open house! x sabaq nak serang nie.. hahaha!

puteraduyong said...

slamat hari raye jugak bro...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

selamat hari raya bro :)

Noraien said...

eh,keratong?keratong bape?umah atok aien pown kat keratong gak..hehhee :D

selamat hari raya syed..maaf zahir n batin yea >_<

Rtp Farra Arisha said...

jauh dia beraya..kesitu..kesini..eheh..before this arisha pernah stay di jerantut, and now dah lama tak singgah kesana..

btw, selamat hari raya..kirim salam dengan emak!!

cik pieja hut said...

selamat hari raye awak . hehe maaf zahir dan batin okei..

cleverspider55 said...

belum terlambat rasanya..
Selamat hari raya genx.

.:rizaL:. said...

rajin la sket sentuh assignmt..btw xjumpa lg pun kt ipba neyh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...