Wednesday, August 24, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #6 - AKU JATUH CINTA


Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 



15 ORANG PANDAI COMMENT:

zulaiqha amil said...

aww! jatuh cinta? saya pun! mungkinkah....?? hahaha. ;p

ZWAN SABRI said...

ek eh, jatoh cinta dengan diri sendiri kaa? HAHA


MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

ezzaty said...

ehem..ehem..HAHA

fiq. said...

=]

~aYeeN & SuE~ said...

ini baru nmpk muda dik..kui2..

Nazim Nasri said...

taste

aslann said...

nak guna ayat ni lah. >>> kelas kau jahhhh!

DAUSPOZI said...

Comel background kaler biru tu.. Ai pun ada, besok ai upload kat blog ai ye.. kahkahkah

P/s: Aku rasa dah komen entry ni tadi, tapi apasal takde pulak komen.. hohoho

Kakkoii said...

SIAPAKAAAAH ?

Rtp Farra Arisha said...

gmbr waktu muda-mudi dulu ya ;)

Terbang Bersamaku said...

jatuh cinta degan sapa tue..? huhuhu..

mieyasarah said...

mukaaaaa ! hee :D

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

yad'z said...

wahhh..wahhh.... wahhhhhhhhhhhhh.... #okbai.

Jαnnαhツ said...

jatuh cinta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...