Sunday, July 17, 2011

SYEDGRAPHIX DOT COM DAH JADI DIARY KE?


ASSALAMUALAIKUM

huhh? haii. ehh, haiii!! takde org pun nak hai kat aku balek. sobbs. sume da lupe aku kann. haiih.. takpe laa. nak wat macamane kan.. LOL *lagi intro poyo dari aku* . Dah lama tak menaip di blog, so.. rasa agak dan makin tak pandai dah aku nak menaip intro . HAHA.. topik kita pada harini berkisarkan pasal blog aku yg dah berupa seperti sebuah diari! . Mengikut kamus dewan edisi ke tiga, diari bermaksud kisah hidup / cerita dan peristiwa yang kita lalui lalu ditulis atau dicatat di atas buku, kertas dan sebagainya.. Dalam konteks zaman milenium yg kita sedang tempuhi sekarang, diary kini sudah available di dalam blog mahupun dalam bentuk software. menarik kan? Advanced technology makes society better <-- ok takde kaitan. HAHA

Sila abaikan definisi yang sangat mengarut di atas. HAHA. kita bergerak ke point pertama. YA, kenapa aku cakap blog aku kini macam dah jadi diari? *aku ni kejap eja DIARY, kejap eja DIARI* kalau kita teliti, halusi dan perhati , semua entry dkat blog aku lately sangat berbentuk PERIBADI. Ko try older post 10 kali pun aku rasa tetap jumpa entry peribadi kot. hahaha. mana pergi tips photoshop? mana pergi tutorial? mana pergi graphic aku yang tak de rupa graphic tu? mana pergi lagi semuaaa cerita pasal dunia blog? mana cerita pasal #retis? LOL. semuaa dah lari.. since aku da sambung study.. semua da curang dengan aku. semua play wood three dengan aku. benci sangat tauu! <-- sangat gedik

Nak tau kenapa aku lama tak update? nak tau?? nak tau tak nihh? taknak tau? okfine >.< . Tapi aku nak bagitau jugak. HAHA. aku da lame tak update kan, sebab...aku sebenarnya fikir 10 kali nak update entry ni.. haha. antara sebabnya, aku update cerita aku mesti berkenaan campus life aku. aku takut, aku takut yang korang taknak baca.. aku takut yang korang cakap entry aku makin sampah. Aku takut orang cakap entry aku makin pointless..Aku takut bila aku tak reply comment diorang dkat blog aku.. diorang cakap aku sombong.. Aku taknak semua tu. HAHA. aku taknak la org label aku with such a very tak elok things *sangat manglish you* So, sebab itu la aku da lama gila tak update blog ni.. HAHA

Oleh itu, di kesempatan ini, aku nak menyusun 10 jari meminta maaf pd korang yang aku banyak tak reply comment korang.. T.T . aku nak reply pun tenet dkat kampus aku tu sangat macam takde wi5. HAHA. so, tu pasal laa aku berdiam diri je.. Pastu, aku nak bagitau lagi.. maybe, blog aku ni da takkan ADA sangat entry-entry berinformasi.. mungkin blog ini bakal menjadi sebuah diary.. yes! diary.. yang bila aku baca.. aku akan gelak sorangsorang macam orang gila .. kalau korang rasa nak baca, baca-lahh, kalau menyampahh. kutuklahh. takpe.. aku tak kisah pon. :) . Entry-entry yang berinformasi aku akan update bila aku ada masa je. kalau aku rasa macam aku nak update.. ade lah.. kalau takde.. aku rasa tiap hari aku akan update psal lectures aku je...bukan nak bagitau semuaa orang kehidupan seharian aku. but, pada aku biarkan blog aku bersawang tanpa sebarang entry.. lebih baik aku gunakan untuk menulis sesuatu. who knows? maybe ape yang aku tulis tu ada pengajaran or something yg boleh diambil ke.. walaupun ianya hanya sebuah catatan kehidupan. heee . oklah, babai korang! 

p/s : harini nak balik IPBA dahhh, sedih2.. sekejap je dok kat umah. haiihhh.

i just love this picture. idk why. HAHA

11 ORANG PANDAI COMMENT:

nurul atiqah said...

Syed suka dekat gambar tu mungkin sebab Syed fikir Syed comel kut. Hehe ^^

muhamadsufian89 said...

aku suka baca diari orang. kalau kau buat diari pasal cinta kau lagilah aku suka. haha

SyazwanSarawak said...

diari #retis ,mesti ada orang nak baca!

salwaismail said...

tulis la pasal ape pun, aku tetap datang baca. haha :D

salwaismail.blogspot.com

AZTIQAH said...

maaf diterima
selamat hari raya *tiba2

AlongUsop said...

hahahahha!! comel giler koo!!... :P

Noraien said...

haha..chill laa..

kitorg sume pham kowt syed bz..no biggie ! :D

study smart k !

Wan Ahmad Izudean said...

comel kot! haha btw.diari pun xkesah.aku bace je. better kot. :P

Farierahasanz said...

diari pun diari lew. .

janji aku dah terpikat ngn ayt gedik kaw. . hahaa =P

Adam Roslan said...

Diary pun diarylah ;)

Toyota Parts said...

ok i have the red dot and the holographic sight. they both look the same. they both have a red dot but i dont see the difference. can you explain to me whats the difference between the two?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...