Friday, July 22, 2011

1.2 TESL PPISMP JUN INTAKE STUDENT SANGAT GILA CAMERA. OK BYE!


ASSALAMUALAIKUM

Seperti yang anda saksikan di dalam gambar di atas..gambar di atas menunjukkan bahawa. KAMI pelajar TESL 1.2 KPLSPM AMBILAN JUN 2011 mempunyai potensi dan ruang untuk lebih maju dalam pelajaran.. ini dibuktikan dengan ketekunan, kerajinan, dan ke-hipokritan pelajar kami dalam gambar di atas. *beb, tengok. intro aku ada macam karangan bahasa melayu tak? HAHA* Sebelum aku mengupas dengan lebih lanjut tentang ape yg aku nak kupas.. meh sini aku nak bagitau hangpa semua skit.. ini kelas kitorang.. kelas kitorang terdiri daripada 22 AHLI. dan dijangka, akan digenapkan kepada 25 orang. (genap ke 25? bukan diganjilkan ke? LOL) 


This one is the left side of our class.. maka. bila ditambah gambar di atas dan dibawah ni.. lengkaplah kombinasi 22 orang warga TESLian 1.2 . HAHA...Setiap kelas, setiap organisasi..setiap komuniti.. haruslah ada pemimpin.. kalau takda pemimpin.. mmg dah sah sah hancur laa kan organisasi tersebut. so, meh sini aku nak perkenalkan yang bertanggungjawab mengemudi dan menjaga ketenteraman kelas kami .. macam sekolah je kan. adoi.


Yang Lelaki tu adalah Class Representative kami or dalam shortform dia [class rap] Nama dia Nazrin. but, dia lebih mesra dipanggil PINGU. HAHA. kenapa pingu? ko tanye dia sndiri. aku malas nak citer. sbb aku rasa nak gelak kuat kuat je kalau nak cite kat sini.. dia menjalankan tugas dia dengan sangat baik! HAHA. kalau aku lah yg jadi class REP.. sumpah mmg hancur gila kot kelas tu.. REP di kelas dan di IPT sangat berbeza.. ya! baru ku tau! banyak pengorbanan yg Nazrin ni da buat. antaranya pengorbanan masa dan wang! hahaha.. tu la antara pengorbanan terbesar pernah aku nampak selama sebulan berada di IPBA ni. *poyo*
Baju pink tu pulak nama dia Ayu.. nama penuh dia Mas Ayu ke Mas Idayu ehh. tah, aku terkonpius. sorry ayu wei! haaha. tapi, bila dia ditanya ape nama dia, dia lebih suka dipanggil dengan nama BJ. haha. dia cakap BJ tu maksud dia BABY JOHNSON. Aku rasa mesti Ayu ni suka orrang panggil dia BJ sebab dia nak kelihatan macam baby kann. HAHA. ok aku mmg suka ngutuk org. sorry >.< . Dia ni assistant terbaik nazrin la jugak. tiap ari texting bebb. ehh, texting pasai paa ni? ntah la depaaa.. mereka berdua ni skandal bhai. hahahaha,
Ok, abeh da citer pasal class rep dan penolong diaa...Kalau nak tau, kelas kitorang ni kan...ada satu habit.. nak tau habit ape? habit tangkap gmbar! HAHA. pantang tgk kamera. masing2 laju je nak tngkap gmbar. so, jom la usha gmbar-gmbar sepanjang sebulan berada di sini .. its great babe! nak pulak bila ada yang bawak DSLR. Aku ni da la pantang nampak DSLR kannn. ape lagi... mmg aku jakun skit laaa. hahaha .


FROM LEFT : AYU , SYED , AMIR , ZARITH


FROM LEFT ; IZZATI , SHEERA (treasurer merangkap bank kelas) 


YANG PEGANG KAMERA PINK TU NAMA DIA SABRINA. Yang pegang KitKat tu ensem gila kann?? tau tak sape? okbye


YANG PAKAI SARI TU NAMA DIA JANE AND YANG BERTUDUNG TU NAMA DIA NABILA. SATU MALAYSIA KAN KITORANG! tahniah kerajaan! misi tercapai! ehehe. *tiba*


THIS ONE NAMA DIA ZARITH.. DIA SUKA BUAT PEACE. DIA JUGA IS A GIRL WITH A BRACES DIA JUGAK SUKA JADI MODEL. DIA JUGAK SUKA MAKAN. LOL.


Okayhh. yang ni plak nama dia DEVI . dia adalah Sabah-ian . haha. first time dengar nama dia .. macam nama indian .tapi, bukan la plak. hehe. tertukar kot.. btw, devi! u look so cute laa dalam gmbar ni. ouch .



Alamakkk.. dahh la gambar.. lambat kot nak upload. Actually banyak gila lagi gambar-gambar kitorang. hahahaa. tapi, disebabkan internet yang macam haramjadah kat sini.. nak upload gmbar ni pun suma makan masa 3 hari tau! *ok pcaye tak? >.<* so, aku rasa ckup lah sampai di sini! bahbaii! yang takde tu sorry laa. korang malu sangat nak tangkap gmbar asal. ishh. aku rasa 2 orang yg takde masuk dalam gmbar. heheh.

3 ORANG PANDAI COMMENT:

adrinaqamarina said...

bila tengok ada ketua, penolong kelas, bendahari sume, teringat zaman sekolah dulu~ skg dah tak ada camtu sangat. cuma ada ketua, then ketua3 subjuke jee~


eh eh eh, kim salam pada yang pegang kit kat tu. berehat sebentar bersama kit kat. eh?

tapi zarith tu cantik la. kim salam! :D

Izbeta Shyah said...

dah macam pergi sekolah tanpa pakai uniform skeolah pon ade, tapi enjoy seyh baca entry ni.. full with pictures..

Zulkifly Omar said...

warga ipg juga rupanya.. hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...