Sunday, June 12, 2011

SYEDGRAPHIX DOT COM DI MAJALAH REMAJA EDISI 15 JUN 2011

ASSALAMUALAIKUM
Dekat atas ni cover Majalah Remaja Edisi 15 JUN 2011
Bangun-bangun pagi je aku terus bukak laptop la kann. macam biasa ah. tapi, jangan tanye la aku bangun tido kul brape. hahaha .Then, bila aku bukak je account facebook aku.. aku pun tengok notification... pastu, aku terjumpa satu post yang memeranjatkan diri aku.. post dia macam dkat bawah ni haa..

Time ni dah la tengah blur... ye la, baru bangun tido kot.. then. tetiba je nampak post macam ni. haha. aku pun macam, ehhh.. serious la blog aku masuk remaja ni.. serious ahh. wa tak caye lu la der.. lu tipu waa.! mencik luu noorfatahiah.. aku nak cakap camni da kat dia mula-mula, then.. dia cakap "nak aku tangkap gambar ke?" Aku pun tunggu jelaa dia tangkap gmbar...and,selepas itu. dia upload dkat SB

oraitee...da ade gambr baru lah aku boleh caye. HAHA. aku pun cepat-cepat gi kedai cari buku remaja tu.. adehh. eksaited punya pasal nak tengok blog sndiri masuk majalah. huhu..Tapi, bila tengok majalah remaja tu. hahaha. aku punya template , template lame lagi laa... macam buruk kot.. *kecewa* tapi, tak kisah laa buruk ke hape... janji blog aku diberi peluang untuk di masukkan di majalah remaja >.<
Petikan dari Majalah Remaja : Mula aktif dalam blogging pada bulan Disember tahun 2010 dan jejaka berumur 18 tahun ini mempunyai blognya sendiri iaitu www.syedgraphix.com. Blog milik syed mempunyai pelbagai genre dan sebab itulah dia meletakkan tagline iaitu "everything in one'. Kebanyakan entri yang ada dia akan meletakkan gambar yang telah diedit. Bersesuaian dengan nama 'graphix' yang ada pada blognya . ia nampak lebih menarik dengan gambar-gambar sebagai hiasan blog. Selain itu, ada juga diselitkan segmen sperti "follower birthday list' Segmen ini menunjukkan senarai hari jadi pengikut blognya dan dikumpulkan disitu untuk dikemaskinikan. Apabila tiba hari jadi mereka, dia akan pos entry istimewa buat mereka. Blog syed juga ada tutorial tentang perisian photoshop,tips dan lain lain lagi. Banyak yang menarik ada di Blog Syed tapi kalau na ktau lebih lanjut lawatilah blognya!
ohh.. terharu gila apabila blog aku yang picisan ni diberi peluang untuk berada di majalah no.1 di pasaran . Bukan senang kot nak dpat. adehh... thanks pihak remaja kerana sudi mereview blog sy yang picisan ni didalam majalah anda! .. sangat speechless. tak tau nak cakap ape dahh.. 



Actualy, ada lagi satu blog yang masuk.. jom terjah, MARIA SI PENCINTA JELLYBEAN.
Akhir kata, Thanks to Majalah Remaja kerana sudi menempekkan blog picisan aku dalam majalah mereka.. dan tidak lupa jugak.. terima kasih kepada NoorFatahiah sebab, aku dapat tau yang blog aku masuk majalah daripada dia ..kalau tak mmg taktau la kann.. thanks. ko mmg tbaek lah! *tiba* HAHA

JOM DAPATKAN MAJALAH REMAJA EDISI JUN 15 DI PASARAN SEKARANG! (:

73 ORANG PANDAI COMMENT:

amier azrul alias said...

perghh perghh perghh :D

fareez tajudin said...

wahh retis ny dia...

HeziqaMushadadLee said...

TAKNAK beli!pape pun congrats laa(tak pandang keyborad)

jackieKOH said...


perghhhh..retissss!!!!!

Entri Terbaruu : XMEN: First Class best gilaa, aku bagitaw kau!

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tahniah syed....pemes gitu erk...

Cik Azizah said...

tahniah..tahniah syed :)

Haffiz MohdNoor said...

wah!! hebat ! mcm mane nak masuk majalah tu.. kene apply pape ke..syed??? :D

Anonymous said...

tahniah ;)

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.untungnyaaaa!!! tahniahhhh,.(^^")

hafiz hafizol said...

OMJayyyyyy... *pengsan... Gila hebat.. Tahniah syg... I love U Muah Muah... *muntah

::contengan hati::)) said...

untunglah wee, congret lah lepas ni makin dan semakin popular lah blog ni dan tuanye sekali ;)

dhilla nazli said...

walaweh.. everything in one.. ahahahah auwww~~

Syazwan said...

terbaik!

Hanim Mahali said...

nak sign ! lagi pemes la dia pasni...

bila boleh jumpa syed ni, nak minta sign kat majalah remaja tu nanti... Hee

Areliff said...

terbaik :)

Anonymous said...

#RETIS

-Asfar Shamin-

P/s : Malas nak on account aku xD

Nadya O'Conner said...

syed...nad jeles jugak..tak kira...cam ner nak masuk majalah remaja???hehe..hari tu Dayana Az

Ummi Atthiyah ILS said...

wah. femes dah dia. untung la.

senyumSOYA said...

wuuu retis2~ pasni ramai paparazi dtg tgkap gambar~hehehe

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats! :)

Dawa said...

tahniah bro. mmg publisti percuma camni sng2 je nk dpt trafik lps ni. hehe. kena apply ke utk direview?

PUTERI NATASSIA said...

tahniah . :)

AbgferOz said...

weeee.. nie yg jeles nie...
abg syed nak sain... koh koh koh..

zuera said...

tahniah2..hehehehe

laskar pelangi said...

wahhh! dah jadi retis

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hye retis...:P

thniah .!..=)

MerLe said...

tahniah~ wah bestnye~

MerLe said...

tahniah~ wah bestnye~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bile lak turn aku nak masok majalah ni ek.. hahaha

Nabila Huda said...

congratss.. kat sini x sampai lagi majalah remaja..sob..sob..sob..

nur amalina athman said...

wah..da agak dh..haha...
retissss...tahniah..

Fariq said...

dah la popular.. masuk lagi majalah.. bertambah popular la mama sorang ni.. hehehe

yad'z said...

memandangkan ko dah pomot aku hebat kat blog kau kann.. so aku menterpaksakan diri untuk mengomen kat sini... aku tatau nak cakap pe.. actually aku tak minat sgt pon... tak minat pon nak amek tau pasal ko.. tapi aku ter'amek tau sebab aku nak tau cam ne ko ley masuk magazine.. so, sekarang aku dah tau.. ok, sekian.. hahahahha XD

@taufiqhelios said...

perghhhh..artis!!!

munira sajuti said...

okayy pasni die da xde nak pandang kite2 yang picisan ni. sobsob. okayybye

noraliza said...

wahhh3..congrats :)

azrijohan said...

fuhhh,standard retis tuhhh:D

fairuz said...

fuhyoo fuhyoo fuhyoo nak sign bang~

AISHA INANI said...

peh! SG retiss siot.
takot aku nak abhan dah.
keh keh keh.


cemana nak masuk dalam tuh?
dia pilih ek?
hebakk demo lo nihhh...
;)

zIq Ziqry said...

wah hebat...aku ni beginner..nnt dah besa nk jd cam kau pulak! haha. keep it up bro! :D

misluvcoklat said...

pergh ! best wey !
haha.
congrats :)

darxniq said...

jeles siol!!!!..

SheyPull said...

hebat la blog niew....RETIS...:)



JOM singgah blog saya nak... aduhai...BORING nye...eh ape maksud BORING?

Putra said...

Tahniahhh <--- kali ketiga cakap dah ni . apa apa pun mmg tahniah . nanti trafik nie semakin hebat ler lepas ni . eh , ada fesbukk saya #okbai

zikeryhassan said...

pppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrgggggggghhhhhhhhhh #retis

Imah Al-Fateh ( H3e : ChuLi3 ) said...

retis! uuuuww. haha :S

SitiSafiyyah said...

suke lettew.. keh3 tak sangka aku kawan dgn artis ni. nak sainnnnnnn















:p

nur aisya humaira said...

wowwww22,SG masuk majalah...femes emes laa SG...:)

taoslayerz said...

perghh..untung dapat masuk majalahh..gua tabik luuu la..

Solihin Zubir said...

perghhhhh.. mesti Tiz Zaqyah terharu kalau dia baca Remaja.. haha..

aslann said...

Kenape Noorfatahiah tu libatkan name aku plak? taula aku blogger picisan je...ggrr..

Mss Ieza said...

wahh...artis :terharu
na sign :baby

AZTIQAH said...

tahniah bro

Azie Azra said...

tahniah syed. berbaloi blogging! hehe

cucu umie said...

tahniah bro..sudah maju lg kehadpan..teruskan yer

.m y z. said...

perghhh untunglah blog masuk magazine :)

milo2610 said...

i pon turut truja...aaaawww...congrats syed...

eyjalukman said...

thniah ehh syed . hebak2 !
hahaha
akhirnya tercapai hajat eh . hihi

Rin Chan said...

Tahniah Syed! ^^

Amna.Qadeeja said...

eh akak beli mjlh nih tp xde pn blog anda? har har har oke tipu xbeli pn hihi

btw, tahniah yer nk tumpang glamerla cmnih keh3 ;D

M A R I A K H A L I S said...

Hi SG. MasyaAllah tak sangkat edisi jun 15 dah keluar.

Saya pon terkejut lepas awk gitau rakan sesama blog kluar dekat majalah

Thnk u sgt2 sebab bagitau :)

belog saya a.k.a naz said...

wah!!!congrate der:)

blogtube said...

tahniah buat syed... ^_^

blog syed menjadi salah 1 list terjah My OBW...

DIEDA said...

wahhhhhhhhhh retis kitaa :D

Mr Rileks said...

wahh.. tahniah..!! blog sy nak masuk majalah skolah pun ssh.. hahaha...

Nadya O'Conner said...

nad buat entry pasal syed..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/15-mei-dayana15-jun-syed-pulak.html

Dayana AZ said...

ececehh hehe, tahniah :) !
mmg layak pun dpt masuk, tk pyh tkjut2 :P hehe..

farah adila said...

bestnyaaaaaaaaa...
tahniah..;)

cik pulau said...

perhh.. ada tanda2 jelezzz di sini..
tahniah yer..^^,

man yusoef said...

kita pon nak masuk gak...tp tak layak...smoga awak tak lupa diri..kbye

LyNMafia80 said...

wah memang terbaekkkk ^_~

phoenixstudio said...

wow!
ko ade pomot ke mne?power syeh!.huhu

Eazy Izzuddin said...

dah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...