Sunday, April 3, 2011

Happy Birthday to Pdosh n Anisa

Assalamualaikum.... selamat tengah hari korang!! yeaaa, harini ade follower aku yang sambut birthday lagi lahh... sape diaa?? sape sape? ni.... jeng jeng jeng.. kak Anisa dan, abg Pious.. adoi.. name bro pious ni ape ehhh.. tak di mention plak. hahaa. da puas stalk FB sume.. tp x jumpe plak.. yang jumpa nye pidos je.. kat email plak rijal. ntah ler mane satu dia nye name. HAHA =P..

Seperti entry yang LEPAS aku buatkan diorang dua banner kan? untuk entry kali ni dan yang akan datang..insyaAllah kalau aku idop lagi.. aku akan buat satu je banner bagi diorang yang lahir pada hari dan bulan yang same.. HEHE.. bukan ape, masa limited kot. banyak mende kene buat ni. kalau aku graphic designer yang dok dpan komputer 24 jam tu boleh la =P .Ni banyak plak komitmen aku...pape pon... kak Anisa ni umur diaa...err..23 kann? rasenye lahh... abg pious ni plak.. umur diaa 21..kan?

So, selamat hari lahir saya ucapkan kepada akak & abg nih...nahh, amek la banner ni... utk korang =P


ehhh..korang jangan pikir len plakk.. aku x matchmake kan diorang laaa...HAHA.. ishhh.. bia laa birthday girl dgn birthday boy dok dalam gmbar ni elok2. siap aku seletip kasi melekat lagi gmbar ni XD. tetiba kan, aku tersuka plak dengan quotes ni...

Robert Brault said, I value the friend who for me finds time on his calendar, but I cherish the friend who for me does not consult his calendar. Your birthday was penciled in as soon as I got this calendar! Happy birthday.


Nak wish lebih2 aku x knal plak akak n abg ni personally.. so, ni je la yg sy leh wishh :')..
p/s for pdosh : nak cari kawan baikk? sy adeee :P
p/s for Anisa : nak kek ke?? nah nahh.. hamek laa kat bawah ni :P..




yess! 6 tingkat! HAHA. lagi satu tingkat da hilang la akak xP
sekian untuk kali ini, jom terjah birthday boy n birthday girl ni


3 ORANG PANDAI COMMENT:

hafiz hafizol said...

wah.. glamer abg pious .. ramai org duk pomot blog dia sempena hari jadi dia... huhuhuk....

farahin :) said...

happy birthday too ! may allah bless both of youu :)

piouspdosh said...

waaaa...thanx syed..jomjomjom, jd mein besh fwen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...