Tuesday, February 8, 2011

Slama 2 Bulan Berblogging SyedGraphix kini DOT com

Assalamualaikum...Alhamdulillah.. dah 2 bulan da aku berblogging...dan pada tanggal 7/2/2011 aku da bjaye mnukar domain kepada dot com. hahaa.. actually, aku tukar domain.. bukanlah sbb aku rasa blog aku best ke .. traffic tinggi ke..atau pape je la.. aku tukar domain ni pun sbb nak mencuba je sbenarnye.. x de niat lain slain daripada tu.. jauh skali nak mengejar visitor yg beriban2..HAHA..

Aku tukar domain guna iNETkl.. inetkl ni bagus laa. sbb ade live chat. kalau korang ade pape kemusykilan ke.. direct je boleh tnya. kalo dkat tmpat lain aku x pasti laa..Servis die pun snang la.. aku lpas bank in td.. 10minit je da siap da dia setup! laju kan?..Waaa. Sedih jugak la nak tinggalkan ranking alexa aku.. haha

selamat tinggal kenangan....
Selama dua bulan aku berblogging.. dann, yeah! berjaya mendapat top 600 in world. haha..600K la! bukanb 600.. pengsan aku kalau 600 .Hanis zalikha kalah =P ..in malaysia 2330.. ok la kott? KOT la. haha.. x mampu la aku nak dpat traffic tinggi2 mcm blog laen. aku pun jarang bw. asik dok dkat SB, BCR..ahh, mereka mmg sangat melalaikan aku..

Lepas ni aku kna tukar header..pasti lah kann. bila da tukar dot com. x kan nak guna header yang masih ade url lame tu. hehe. dan pastinya logo akan turut ditukar.. *xde idea nak guna logo ape ni* dann, template plak x yah kot..x de idea lagi nak guna template camne.. da la payah template2 ni. mahu seminggu nak tukar, aku ni bukan la mahir sangat HTML ni.. hahaha... papepon, aku xcited sbb dpat domain sniri... =)

Baru lepas makan KFC
Cadbury skali..nyumm2.

44 ORANG PANDAI COMMENT:

cik Ladies said...

buat penat eden je tkan readmore..bukan ada ape2 pun..
wah,makan KFC dengan awek ke SG?ahaha:p
sedapnye.. :)habis da ke KFC?nak sikit ;p

zikeryhassan said...

tahniah bro!

sedapnya KFC

SyedGraphiX said...

@cik Ladies hahaha. x men la nggn awek. ngan bonda tsayang la :P

SyedGraphiX said...

@cik Ladies hahaha. x men la nggn awek. ngan bonda tsayang la :P

SyedGraphiX said...

@zikeryhassan thanks yaww.

Tieka Nadira said...

huyooo.. tahniah SG!.. mantap2.. dah maju =)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

wahh..tahniah...dah bertukar kpd domain sndri. hehe.

nak sikit cadbury tu.... wuwuwuw..jelesh ngn cadbury (T_T)

Fie Omar said...

brapa byr ni?

DiriKu said...

waaaa..gila aaaa...bapa hinggit tu XD

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/bagus-sangat-ke-sahabat-blogger-tu.html

cik gadis said...

wahh oranf fofular dh ber dot com lah..SG mkn KFC dng CL tuh..CL+SG=pak kebom kebom..hakhak!

nur aisya humaira said...

waah,SG main tukar2 plak...semoga berjaya,traffic tggi kasi aisya skit...wakaka

Amna.Qadeeja said...

bru 2 bln da ribu2 followers?wiwitlah utk kamu adek kecil ahahaa..waahh,syokla da ade domain sndri jeles i taw ngiahahaa ;D

CikRose said...

dengki sama kamu...

mR.sYaH said...

wah baguslah bro...
keep it up!!

mOoN said...

tahniah SG...ang memang mantap ar...:)

Izan Ishak said...

tahniah syed!
happy blogging ye~

APi said...

pergh pergh..
tahniah..

Faizal n Fashitah said...

Tahniah bro! tumpang tanya sket, berapa RM untuk domain tu?

Ujang9897 said...

gua pun nak tuka la..hehe..tapi masih berkira2..hihi..

mofaizmz said...

wooo.. tahniah tahniah!!

Nadhirah-chan said...

letak gambar ayam dalam header . mesti ramai datang terliur nak tengok si encik ayam tu ngeh3 :)

darxniq said...

hahaha...same la tarikh kita eh..aku pon semalam gak dpt domain baru..hahahhaa...best2..blog dah jadi [dot] com..nmapk cam stylo jer..dan telah dicormecialkan...(btol ker aku eja tuh?..:p)

SyedGraphiX said...

@Tieka Nadira haha. thx ye

SyedGraphiX said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya alololo..amek la skit. hehehe

SyedGraphiX said...

@Fie Omar RM34.60 je

SyedGraphiX said...

@DiriKu RM34.60 ;)

SyedGraphiX said...

@cik gadis erkkk.. tidakk! tidak mgkin! fofular la sgat -.-

SyedGraphiX said...

@nur aisya humaira thxx..tp, traffic ciput je ni

SyedGraphiX said...

@Amna.Qadeeja adik kecil? huaaa. akak besar jahattt

SyedGraphiX said...

@CikRose sy pun dengki sama saya XD

SyedGraphiX said...

@mR.sYaH thx syah :)

SyedGraphiX said...

@mOoN thx.. xde la mantap ponn.hehe

SyedGraphiX said...

@Izan Ishak terima kasihh ;)

SyedGraphiX said...

@APi hahaha. terime kaseh weh deme

SyedGraphiX said...

@Faizal n Fashitah RM34.60 je bro

SyedGraphiX said...

@Ujang9897 jgn berkira2 laahh. x elok utk kesihatan. haha

SyedGraphiX said...

@mofaizmz tengkiuu

SyedGraphiX said...

@Nadhirah-chan kenapa plak ayam? hahaha

SyedGraphiX said...

@darxniq dikomersialkan la. hahaha..

darxniq said...

@SyedGraphiX

hahahhaa....nih lagi r...wakkaka

bunga said...

cantik..

aLieF si Muncung ManiS said...

gila ah bro..bro mmg otai..dalam malaysia dpt ranking 2 ribu lebih..kalau alief entah2 dappat ranking ke 100 ribu..haha..bro,,mcm mana nak check ranking tu???

HazHand said...

pergh!! ko ni msti org yg masyuk2 an!! hahah

Hahazirah said...

fuyoo dia, dah dot com skang.. terkejut ak.. hahaks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...