Friday, February 4, 2011

Siapa Kata Orang Melayu X Leh Speaking Hahhh??


Assalamualaikum dan selamat petang semua..waa. petang ni kan, aku jalan2 dekat fb.. kalau blog kita panggil blog walking..kalo fb, fb walking okay!? haha. aku gi la dekat page Sahabat bloggers..lepas tu kan, aku kan, nmpak la Cik Epal ping entry die pasal video ewww dia ni dekat blog Cik Epal. aku pun usha laa.. hahah! gila funny siot mamat nihh! korang nak tgk video dia? jap ehh, aku kasi tgk..


HAHA. sumpah aku gelak guling-guling dengar die ckap.. mmg lawak gilaa ah! hahaha. video dia pun bukan saje2 je tau.. ade bawak message yg tertentu kat korang...lepastu, aku sangat kagumi dia.. sebab, gila..speaking weh.. da la cair gilaa. waaaa.. aku nak speaking fluent gilaa cam dia! kau boleh ajar x bro?? huhu..lagi satu...aku suka cara dia edit video.. pehh.. mmg kagum.. guna after effect ke bro??. kalo korang nak tau..video dia baru realease 5 days da 16,517 Views!. 

pehh.tapi mmg wajar la video die dapat views yang sebegitu! proud to be Malaysian . hehe

Sedikit huraian pasal video EWWWW ;

Aku pun menyampah weh dgn org yg guna bahasa comell, bahasa rempit atau bahasa ewwww ni... aduhh, aku tak tau dkat mana wujudnya kecomelan dkat bahasa yang ade tambah "ewww" ni. hahaha. Nak pulak kalau ade yang tulis blog guna bahasa mcm ni! ohtidak.com. Sorry to say, aku mmg pangkah je kot ko punye blog.. bukan ape. aku pening gilaa nak baca.. tp, kdg2 kalo aku tringin nak kaji tentang bahasa comel korang..aku baca la smpai abis. bhahhaa..Sorry bg yg terasa. x nak kupas banyakk2... kalau korang nak tgk tuan empunya video yang kreatiff gilaaa ni, just click je dekat

42 ORANG PANDAI COMMENT:

DiriKu said...

video still loading..tapi nak comment dulu..kehkehekh...XD

ewwwww!!!hahahaha..kadangkadang..gunajugak...XD

woot woot said...

i love to pronounce the UEWWW,but not ewww language ! bhahaha


tapi mmg superb ah mamat ni ! tabik spring !

ruby zaizi said...

xsuke jugak orang gune ayat2 bujet comel dlm blogging..huhu

Rose said...

ahaha.. kadang-kadang sampai maksud nak dibagitau xsampai.. Comel sangatlah konon..

►AdamXis◄ said...

As salam syed...he3...baru jer tgk tadi...mmg lawak giler...and video #5 pasal ana raffali pon besh...

[kurakura] said...

ngahaha . aku gelak guling style shin chan kot tgk . kiut . and memule tu , aku tak sangka dia org utagha kot ! sodap gile dea speaking . :D

eiYja_cHum3yl said...

ahah.... sayew pown tak sukew la ewww eww ni...


kene sound dengan robot

ceritasekupang said...

video ini best ... haha..

d_tieah said...

Siot!
Memang lawak giler lah!!!
Thanx sebab share kat sini..
Wakaakaka..
*Jarang tengok youtube kalo bukan untuk tengok klip video lagu je..

Latest entry : Istimewa di Hari Ulangtahun ke-23 Deen Hotfm

mR.sYaH said...

aku rasa pun best..

mmg terbaiklah..

syamiey syamiey said...

bhahaha,,lawk gler..

Siti Safiyyah said...

alaaa..awak kuwtuwk kiteww keww SG?? tax baikww dowww..hahaha, gile geli ah..demmm ;p

Abdul Farique said...

tak suka jgak . tapi tak guna ... bahsa ni tetap digunakan .. :(

cik Ladies said...

tak paham?? ape sebenarnye yg berlaku ? cbe terang skit kat haku ..

p/s : vidoe sbnrnye msih loading .. tp haku komen saje2 je kat sni .. wakakakakakakaka :)

Nur Hani said...

hahah :) best best. budak mane ni? :)

PriNceghOstz said...

haha..agak lawak jgak mamat nie..
terbaik la video dia..
kreatif!

Hahazirah said...

org mlayu bleh speaking tp xbleh speak malay correctly btul x? huhuu~ :P *ak pun dah terspeak eng nih, sengal btul~

Faizal n Fashitah said...

Hahaha..memang kelakar gilerr mamat ni. Aku lama gak ikut video dia ni kat dalam youtube. One of my fav XD

eiYja_cHum3yl said...

sile la ye...klik sini...sy link kt awk...jz a short review bout dz same guy...

inianwarhadi

SyedGraphiX said...

@DiriKu hahaha..macam tu plakk... ni bahase EWww laen la :P

SyedGraphiX said...

@woot woot elehh..cover2 lagi apenye. hahaha

SyedGraphiX said...

@ruby zaizi kann kann? mencikkk doew. haha

SyedGraphiX said...

@Rosetu lhaa.. tlampau comell. haha

SyedGraphiX said...

@►AdamXis◄ wslam.. aah. bideo tu pun bleh tahn jugakk XD

SyedGraphiX said...

@[kurakura] aah kann..alih2 org utara upenye

SyedGraphiX said...

@eiYja_cHum3yl hahaha.. kenapew x sukew? XD

SyedGraphiX said...

@ceritasekupang btol2.. guling2 aku gelak

SyedGraphiX said...

@d_tieah haha.wlcome. sy pun tgk dr cik epal td

SyedGraphiX said...

@mR.sYaH aq pun rase best. haha

SyedGraphiX said...

@syamiey syamiey gelak kuat2 jom. hakk3.

SyedGraphiX said...

@Siti Safiyyah haha.demmm. mcm ape je ko ckap XD

SyedGraphiX said...

@Abdul Farique tau x pe...especially di kalangan wanita~

SyedGraphiX said...

@cik Ladies tu laa. da ta tgk gatai2 komain nape. hahah XD

SyedGraphiX said...

@Nur Hani ntah.. x bape knal plak. hehe

SyedGraphiX said...

@PriNceghOstz tau x pe. hiikk3.

SyedGraphiX said...

@Hahazirah hahaha.aah le. btul2.. xD

SyedGraphiX said...

@Faizal n Fashitah da lame ke die ni? hehe

SyedGraphiX said...

@eiYja_cHum3yl okayy ;)

Umar Faruq said...

bestnyew tgk vid dye..
gilew beraniew dierw buat vid nieww..
HAHAH !! wtf!!
jijik giler ckp camtu.. haha

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ video ni mmg best la!! keen suke~~ ^_^

kyo_9 said...

memang xleh blah video nih.. eww! bro nih study kt negara barat ke ek?

Cik TeN10 said...

suka gila dia punya slank englsih tu and pelat utara dia..

tak suka jugak bahasa rempit nih.. ntah ape2.. geram je baca.. memeningkan kepala ada la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...