Saturday, February 19, 2011

Senarai Penyertaan Header Percuma Oleh SyedGraphiX


Assalamualaikum... Aku rasa semua da sedia maklum tentang segmen header yang aku buat.. kalau x tau.. rujuk entry INI. Actually..aku buat segmen ni sebab suka-suka je...and, memang aku berniat nak buat semua sekali header mereka-mereka yang ade drop comment ni. tapi, errr...aku ingat kan.. setakat 10 orang gitu je yang nak.. tapi, aku x sangka dapat sambutan daripada korang semua.. so, disebabkan dah ramai gilaaa yang nak free header ni...aku akan buat pilihan laa siapa yg aku nak buatkan header die...bawah ni list mereka yang dah hantar penyertaan :

1) http://manyusoef.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
2) http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
3) http://onlyzul.com/blog/header-percuma-oleh-syedgraphix/
4) http://aq-islam.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
5) http://nuruldiana97.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
6) http://cipantonggek.blogspot.com/2011/02/percumapercuma-header-percuma-oleh.html
7) http://farahtertaip.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
8) http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
9) http://thehavoc-hawiey.blogspot.com/
10) http://ewunyukiko.blogspot.com/2011/02/kiko-nak-header-yang-di-buat-oleh.html
11) http://halusinasi90.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
12) http://reanisya89.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix_18.html
13) http://thechekjah.blogspot.com/2011/02/nak-header-percuma-dr-syed-grapix.html
14) http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com
15) http://eyyahazel.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
16) http://bonadsayang.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
17) http://symenaiputkbercakap.blogspot.com/
18) http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
19) http://ceritabudaklelakiini.blogspot.com/2011/02/hearder-percuma-oleh-syedgraphix.html
20) http://imaza93luvgreen.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
21) http://pelanginufar.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphic.html
22) http://duniafyza.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
23) http://rawkkstylo.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
24) http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
25) http://annishrahman.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphic.html
26) http://williewinkie.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
27) http://nuruladzmeera-myra.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgrapix.html
28) http://goierago.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
29) http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
30) http://nadiaamrina.blogspot.com/2011/02/assalammualaikum-tadi-tadi-tadi-aku.html
31) http://luvissa.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
32) http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
33) here u go http://shinyumeeca.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
34) http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
35) http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
36) http://akunaziem.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html
37) http://chocolatecips90.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgrapix.html
38) http://diarielalias.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html

Fuhhh.. 38 penyertaan setakat ini! dah dah.. kalau ade penyertaan lain lagi. aku akan masukkan dalam list. tapi, aku akan pilih jugak la.. okay! Kriteria pemilihan adalah dirahsiakan.. tp, yg pasti.. aku bkan pilih kasih ape sume nih.. aku akan pilih ikut cara aku sendiri. lagipun, yg join ni rmai blogger baru jgak =)..
Thanks kerana memenuhkan penyertaan ye korang..

Aku sikit pun x sangka yang banyak penyertaan macamni.. sebab aku x ping kat mane2 pon. cume aku ping kat Sahabat Blogger je. adehh...papepun.. Goodluck! smoga korang tpilih utk mendapat header! OH YA! header yang dah siap aku akan publish kan dalam entry baru..5 header dalam satu entry. THANKS.

28 ORANG PANDAI COMMENT:

wAwa wiNkiE said...

hrp2 sy terpilih lew..hehe

sy no 26 dlm senarai..

time kaseh incik syed.. =)

yna fazlyna said...

huhu aku join lain kali lah.. cian ko nak kne buat banyak2. tapi kalo sudi sila2 lah ke blog usang aku ye..

NuSaNa NoSa 91 said...

waaaa~ keen xkn terpilih punya la.. hik3~ ^_^

cik Ladies said...

bapak eyh , ramai nye bapak eyh . huhu :)

MiSz IeyFa said...

huhu~
arp2x saya terpilih...
amin...

suffer8zine said...

huhu bro, header aku kecik aje, nk sponsor x :P

Terkini : Ikan Berkepala Buaya

man yusoef said...

untung jadi 1st customer...haha

TheChekJah said...

alamak syed.. kambing tu x berkualiti yer?? kene beli kambing baru ni.. hehe.. tak ada kambing pon tak apa la syed.. hang wat ikut kretiviti hang la,. tp ikut hang la syed nak pilih sapa pon.. hang yang berhak memilih..

Faziera said...

saya nak join boley? ^__^

http://faziera193.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html

kalau tak dapat pun takpe..cam kesian plak dah 38 header kena wat kan..tapi..kalau saya terpilih, lamabat pun takpe...dapat time besday pun boleyyy..besday pun lambat lagi- bulan 9..hihik <--promote plak kan..ngiahahaha

ReAnLuFVanILLa said...

Waaaa..ramai nye incik Syed:)
rean No12:)ape lah nasibnye kan alahai:) hik2..

ReAnLuFVanILLa said...

Waaaa..ramai nye incik Syed:)
rean No12:)ape lah nasibnye kan alahai:) hik2..

athira said...

silalah pilih budak num 6 tu :p
sian die cecepat wat entry taw~ ngiahahahaha~

NadiRah said...

macam best jer no 35 tu...hahahha!!!

4k3m[PIJA] said...

nak join, nak join, nak join. hehe

http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html

nur aisya humaira said...

SG,nak gak boleh???:)

imaza93 said...

hope la terpilihhh...^^

~aYeeN & SuE~ said...

no 33...:))..tanx msuk lam senarai.
its ok la bro..kitorg paham msti bro syed pon de kje len lg pntg nk buatkn..tp klu dpt..million tanx.sbb bkn sng org nk offer headerf ree nih.

cik juja mafia said...

huhu....on9 hari2 tapi x pasan pon header free yang syed nak kasik....adess~

Halusinasi said...

wah,tersenarai! no 11...harap2 terpilih la ye^^

HazHand said...

wah!! bestnye!!! nak3!!!! awak,sy nak laa.. sy suke blog awk,sbb awk nye blog cantik..muahahhahahaha
nk gk wei!

janna said...

hehehe....mintak2 dapat~ (^^_

♥Adinda Nurul♥ said...

mtk2lh tpilih..amin :)

Nadia Amrina said...

erm , kalau terpilih alhamdullilah
terima kasih banyak banyak

memang sangat berharap tapi kalau tak dapat takpe la , hehe
lain kali buat lagi :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..LM lum sempat join dah tutup???huwaaaaaaaaaaaa.sedih betul.kejam kejam..hihi.

eyya said...

wow dapat join la thnx
abang syed =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

t'senarai jgk...;)... yes..;p

cik ewun said...

syed terima kasih terpilih juga kiko hee! bau kiko tgok stat ramai juga view kat kiko! hee :)

::ati pepel aq:: said...

http://atipepelaq.blogspot.com/2011/02/blog-header-free-oleh-syedgraphix.html

Salam..bang sy nk jugak!! bawu bace link tu..adoi..dh 2 ari xtgk blog bz sgt..arap2 abg leh wt header utk sy...*dgn penuh pengharapan..cececeh..hehe*

sgt suke tgk hasil2 yg abg dh wt...smple but nice..keep it up!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...