Friday, February 4, 2011

Mereka Sangat Friendly..Korang??

Assalamualaikum..belek punyaa belek..aku baru perasan yang aku x pernah buat pun lg ye entry psal follower review. hehe. sadis sungguh.. org laen da ramai review blog aku... tp , aku? ok2. kehadiran entry ini pd harini untuk aku mereview mana2 follower yang bertuah aku.. hehe. so, da x de utang lagi da la kann? jom kita start.. blog pertama yang aku nak review ialah 



Aisya ni aku kenal dekat BCR..Emm, camne ea nak describe psal Aisya ni.. taktau sgt kot. hehe. tp, aisya ni telah perkenalkan aku pada sebuah lagu nasyid yang bertajuk Aisya-Humaira.. waa! sukaa sangat lagu tu tau. everytime masuk blog Aisya.. msti nyanyi je lagu tu.. best gilaa kot. hehe. sblum ni taktau la sangat...Tengok tagline Aisya dekat header tu.. "Perjalanan Seribu Batu Bermula Dengan Langkah Pertama" . wuahh, sangat stuju... Sebab tu org ckap, jgn tersilap langkah.. silap satu langkah yg pertama..korang bayangkanlah bagaimana langkah yang seterusnya....lagi nak ckap yang.. Aisya ni sangat berminat dekat lagu yg bergenre Nasyid. tgk blog die pun tau.. ade lagu Maher Zain..cam2 lagi la..err..umur Aisya ni..alaa, x ingat la plakk.. tp, teka2 je la ok!? haha. rase-rase dalam 19? tol x? Erkk.. kalau korang nak knal die..Click HERE



Mangsa yang kedua plak Siti Safiyyah, yea.. aku kenal die pun dkat BCR. ehh, bukan! aku memang da kenal die lahh. hahaha. cuma, aku baru jumpe die dkat blog...waaaa, sumpah mcm x caye kot! korang tau tak? yang die ni senior aku....sekolah yang sama la pastinya... tapi, satu hari tu.. aku chat-chat dkat BCR..ade la jugak tego2 die nih.. die ckap die duk mane ehh. jerantut x silap. area pahang laa.. pastu, aku x expect plak die.. last-last , bila da di interview.. laaa... anak ustaz aku rupanya...HAHA. x sangka dunia blog ni boleh tahan kecik la jugak.. and aku pun x sangka yang dia ni ade blog...follower da ramai tu.. aku pun x tau psal BPM ..die siap jadi krew tu.. wahh. hebat la seniorku. akhir kata, tahniah dapat result cmerlang for STAM!



Seterusnya pula Cik Ladies a.k.a CL..haha, die ni pun same jugak mcam Siti Safiyyah (SS=syok sendiri) ..Senior aku jugak.. bersekolah di sekolah yang sama...dann.. dia boleh plak x bagitau aku yang SS tu same skolah dengan aku! hahaha. pandai sungguh dia berdrama ehh...tau la kuat tgk cite korea.. org korea mmg kuat drama laa.. wekkk =P . sampai suda terpengaruh da dia ni..tgk blog die...korea korea korea. tidakkk. sy x suka korea.. bhahhaa..ok sudah! takde ape nak ckap psal CL. sape suh minat korea. pdn mukaa. kalau  x minat korea.... SG tulis panjaaaaaaaaaanng panjang lagi tau. hahaa *gurau2*. tahniah jugak dapat result yang gempak dalam STAM! jumpa lah kita di jordan nanti ye =)



Header lawa dan cun kat atas ni milik empunya Cik Gadis..atau namanya tidak dpat dikenal pasti yea.. haha.. aduii..Cik Gadis ni aku kenal pun dekat BCR jugak..Banyak betul blogger2 aku kenal dari BCR. haha.. pastu CG ni kalau bab2 ngumpat org... pehh, kasi kat diaa. ayat die bisaa bebb. aku sentap gila kna ngan die. demm demm..die ni sekepala dengan CL. slalu menyamar2 dekat BCR.. 

penyanyi nombo 2 itu la Cik gadis..
yang ni x dikenal pasti
tengok? dia mmg kuat menyamar..sometimes aku x tau la die yang mana satu. slalu tukar2 nama.. hishh. hahaa. pelik kan? tp, dia frenly la. sukaa kwan dgn kau CG! =)


Beralih pula kita pada blog seorang budak yang baru berusia 15 tahun ni.. wahh, walaupun masih bersekolah.. tapi, ade blog tu! entry dia pon boleh tahan dasat...rata-rata entry die sume psal tips-tips.. kalu korang nak tgk tips..pergi kat blog die..macam2 tips la dia kasi...pastu, baru-baru ni..dia ade buat satu blog untuk blogwalking dengan pantas mudah tanpa sangkut2 tanpa lembap2.. dan yg penting dapat UV. kodet amat mementingkan UV diaa.. so, oleh sebab itu..kitorang kat BCR panggil die Mr.Traffic. ye la, mane taknya . asik2 tanye psal traffic je.. mungkin traffic bagi die amat bermakna kot.. oh ya!, kalau korang nak blogwalking secara pantas...klik banner kat bawah k?

Tamat sudah sesi review untuk hari ini.. Maaf x tau nak review psal korang. hahaha..so, maybe mcm x menarik je. maklum ar, baru 1st time review ni.. nervous gilaa! aiceh. haha. k lahh, PEN OFF

17 ORANG PANDAI COMMENT:

ADfeez said...

bila la turn aD lak kan....:P

ZWAN SABRI said...

Beruntung sungguh depa suma ni sebab friendly.. Zwan pown friendly jugak... hehe

Siti Safiyyah said...

eh jap, bile mase aku cakap aku duk jerantut? itu CL laa..ni mesti ko silap bace mase tu..hehe ;p

papepon, tak sangka dapat jumpe juniorku..kalo jumpe face to face mau kaku kot..hahaha ;p

Jejaka Terhangat said...

haha..mr trafik..tak abes2 ngn trafik dia..=p.

CL plak penunggu BCR..slalu dia ada je..skrg ni dia bz sket kot..kurang nmpak dah..

Apa Yang Kita Suka Tak Semestinya Orang Lain Pon Suka.

aku jek tak friendly cam diorg..=p

cik gadis said...

wahhh!SG terharu lak aku ko wt blog review neyh sal aku..wlopon ko kutuk aku,,xpa aku pasrah jer la..abes mnurun thp fofular aku nnt..kuang2!pa2 pon thnx okeyh n aku suka kwn ngn ko gakk..hakhak! :D

Fariq said...

ye la,, siapa la kita ni kan,, tak friendly,, uhuk2

Tertipu Dengan Masalah Banjir

NuSaNa NoSa 91 said...

wooooo~ keen xpernah lg mausk BCR~ ^_^

SyafiqRidhwan said...

amboi~
haha. biler turn aku ni.
:D

Abdul Farique said...

AF takde pun .. waaa sedihnya :p

Kodet said...

terharu aku.. dpt masuk dlm ni...syok2... thx ya!

Hahazirah said...

syed, review la blog ak plak. heheee~ xP

cik Ladies said...

hakhak!! kenapa tak review CL sampai penuh stu entry hang ? sebab CL minat korea ke ? siap la hang SG .. kalau jumpe kat skola , kerat2 hang !

lalalala~~

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
(menarik) Kisah Tan Sri P.Ramlee Terbongkar!
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

woot-woot said...

oi oi oi oi aku follower hang jugak T__T

mimie said...

huhu~

nur aisya humaira said...

SG,thanks yaa...haha
akhirnya,dapat jugak masuk blog SG...wakaka

Nazrin Nasir said...

Ala.. aq xde pown dlm carta nih..
aq baek gak kan?
haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...