Sunday, February 6, 2011

Happy Birthday To Cik Rose


Assalamualaikum..entry pada hari ni just nak ucap selamat hari jadi / hari lahir kepada Cik Rose..Actually, banner ni cik rose sendiri yg request dekat SG.. dekat entry lame2 diaa. alahh, da godek2.. cari punya cari.. still x jumpa laa. sila nangis! huaaa. malas nak cari kat ne entry tu..
CR! tolong carikan. hehehehe.. Sorry CR coz lambat post psal ni.. ye la, nak post smalam ade gath plak kan..ari ni pun kira be-lated bday daa.. x best laa camni.. tp x pe la. hihihi..

so, juz nak ucap..Selamat Hari Lahir yg ke 24 *CL ckap* smoga panjang umur , dimurahkan rezeki dan bjaya di dunia dan di akhirat....nahh, amek video nihh.. tgk tauu! hehehe






p/s : da tuaaa.. wekkks :P

24 ORANG PANDAI COMMENT:

NuSaNa NoSa 91 said...

happy birthday to her.. ^_^

aNnE said...

sweet 24th :)

Jejaka Terhangat said...

wow..besday dia ke..ni kena terjahh gak ni..cayala syed..cantek ko buat..thumbs up..

cik Ladies said...

lawa la banner niey . nak stu ! hik3 .
:p

Abdul Farique said...

wow .. CR ! Happy Birthday ! Semoga panjang umur dan murah rezeki :)

mellow said...

uhh jelesnye . sume yg kuar kat post SG , mesti dpt editing gmbr yg cun . nak jugokkkkkk huwaaa


hahha ! btw happy birthday to her

CikRose said...

hehehe....
tq so much SG....
u wat semua cun2...
ramai yang jeles ni

Umar Faruq said...

semart siot banner tu.. cewek tu pown cun.. haha.. hepi besday..

SyedGraphiX said...

@NuSaNa NoSa 91 terjah bog die! hehee

SyedGraphiX said...

@aNnEknp sweet? sour x leh ? :P

SyedGraphiX said...

@Jejaka Terhangat hahaa. thanks JT XD

SyedGraphiX said...

@cik Ladies ambik laa. ambik2.. haha

SyedGraphiX said...

@Abdul Farique aminn...

SyedGraphiX said...

@mellow alololo.. jgn la jeles2.. nnt laa dpat jugak. hehe

SyedGraphiX said...

@CikRose hahaa. u're welcome derrr. happy buffday

SyedGraphiX said...

@Umar Faruq hahaha. thx... pe lg . p la ngorat :P

dyana nana said...

wah!! bezday CR larh...
HB CR..!!
semoga dimurahkan rezeki n dpanjangkan umo... :D
LAWA LA BANNER YG sg BUAT TUH...
NAKK..!! HUHU (=

Fariq said...

rugi la ko syed,, umo tak cukup lagi,, CR nak cari calon laki tahun ni,, aku dah apply dah.. ngee..

esok, lusa ngan tulat bday aku,, jgn lupa wat entri ye. :p

Kompilasi Aku Seorang Blogger

Faizal n Fashitah said...

Hepi beddei cik rose! err aku baru je kenal dia huhu..

APi said...

video tu aku pernah tengok..
memang smart..^^








bufday to happy her..

►AdamXis◄ said...

Amboi Fariq...apply dekat mana tuu?aku pun nak join laa kalau camtuu...mana2 borangnya cik rose?...

Eyka said...

hepy besdy untk cik rose 2...eyka mau header jugak!! mau2~ boleh x awk??hehe:)

CikRose said...

uiks...
jap2 CR nak gi cari borang apply...
FS....kamu dah war2 an sini yer pasla calon suami....

CikRose said...

uiks...
jap2 CR nak gi cari borang apply...
FS....kamu dah war2 an sini yer pasla calon suami....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...