Sunday, February 20, 2011

5 Header Peserta Yang Terpilih PART 1

Assalamualaikum. Entry kali ni aku nak letak 5 header pilihan yang aku da buat untuk diorang.. aduhh, aku mintak maaf la andai anda x puas hati ke..x lawa ke..font sama ke.. atau pape je lah yang boleh mendatangkan ketidakpuasatian..sebab, maklumat yang korang bagi tu, kadang2 x brape nak detail.. font plak.. aku da pening nak gune font ape. so, disebabkan header banyak sngat kna design. aku amek kputusan menggunakan font yang lebih kurang sama dan effect yang lebih kurang sama. harap maklum ye..






Berikut 5 Header yang terpilih untuk kali ini... Maaf kalau x lawa ke hape.. sorry ye. Nantikan 5 Lagi header untuk entry yg seterusnya... Kalau korang nak header ni ..boleh contact sy di FB. terima kasih

*pening pale buat header. nak rest dulu. papai!*

23 ORANG PANDAI COMMENT:

ReAnLuFVanILLa said...

ni muke tak malu lagi ni:)
rean nak (>.<)
http://reanisya89.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix_18.html

nadira shahid said...

font yg same + effect lebey kurang same? nmpk la sepesen, ;p congrates coz dpt menyiapkan 5 header dlm mase yg singkat, good job dude ;)

nadira shahid said...

font yg same + effect lebey kurang same? nmpk la sepesen, ;p congrates coz dpt menyiapkan 5 header dlm mase yg singkat, good job dude ;)

NadiRah said...

cantik lah...!!!!!

mera zati M.z said...

semua cun2 kot..whoooaaaa

taufiq helios said...

chun ar...saye nak gak bang..hehe

Farahanis Waheda said...

syed .. sayang anis tak ? tolong buatkan header ! hehe (:

ciK fLower meLawEr said...

hee~~ maw tanye nie :)) cam nie nk wat header letop2 nie?? ley x sesaper tunjuk ajau cket :))

bonadsayang said...

bonad punye tade pon.macam ta terpilih je,sob3

eyya said...

cantek la abang syed .
paling cantek header yg jari iera tertaip tuh perggggg . belakang gmbr org tuh smart gila . eyya nak mcm tuh jak hehehe =)

Nurul Hani said...

jeles gila. bila nak buat kat aku free pulak ni ? :P

mia.lia said...

nyesal xjoin..hahaha

~iera nazirah~ said...

thanks a lot syed

http://goierago.blogspot.com/2011/02/terpilih-contest-header-percuma-oleh.html

Lulu Rahman said...

thanks encik syed ;)
cantik lah ;)

Kyril said...

whoaaa
lawaa2 :D

suffer8zine said...

huhu nk juga

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

Azyie said...

nak juga...nak juga..nak juga..
nak juga header~~~

wAwa wiNkiE said...

incik syed..
sory lew x teringat pasal right click tuh..wawa dh remove right click..hrp2 incik syed dpt wt utk wawa k...

http://williewinkie.blogspot.com/2011/02/header-percuma-oleh-syedgraphix.html

time kaseh.. =)

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhh~ 5 header dlm ms sehari.. klu keen, mau muntah ijau kot.. hu3~ T__T

bagos la syed~~ ^_^

Noraien said...

cantiknyer header2 nieyh..
nak gak leyh??hohoho (tnjuk mke xtau malu)... :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantiknya..bilalah LM nak dpt hadiah header dr syed ni..

Syaz said...

saya nak....tolonglah!!! huhuhuhu...
nie blog saya,okay??
http://galaxyx-syaz.blogspot.com/

Amna.Qadeeja said...

perghhh smart giler header ! nk jgk !cm2la ngan akak pn nk kdekut muahahha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...