Monday, December 20, 2010

MERDEKAA!!

Goodbye to baju skolah! XD


Salam n hello,
ehh..ehh.. asal tajuk entry ni merdeka? bukan da lepas? HAHA. ehh, korang2 jgn salah faham tau! x) . ni bukan MALAYSIA yang MERDEKA>.<.
Ni aku laa yang merdekaaa. hahaa. merdeka dari segi ape plak nihh?
ACT, aku baru merdeka daripada penjajahan SPM! wuuhuu. agak keriangan di situ. hehe..
ape laa budak2 skolah aku nihh, org blom abes jawab exam lg.. semangat kuar awal!
da la bakar mercun! tkejot beruk la jgak aku KOT. TERmelatah plak tu...
naseb baek aku ckap "ASTAGHFIRULLAHALAZIM" ..aicehh...seronokkkk sngat2! x yah nak pk psal skola lg kan? pk psal result je x) .. tp, SAYANG plak nak tinggalkan skolah. WUU :'( .
Tp lagi skali.. nak wat camne.. x kan nak dok kat skola tu slame-lamenye. x daye aq. haha. adoihh.td,
mase pulang buku teks... aku pnye buku ade la jgak x ckup ak rase.. tp aq tgk ade je bdak ni rembat2.. ish3.
x baek kot weh! aku pon join la skaki. hahaha. alaa, skali skale. aku ni mane pnah wat jahat.. so.. x salah aa kan? aiyaa. salah jugak ke? x pe2.. nnt mintak maafla kat cikgu tau! hihi...

************************************************
Oh ye, teringat plak dekat gift yang ADE org tu kasikk. hihih..... nak tengok kahh ? kjap ea
AWAK! thanks ea kasi mende nihh sblom SPM arituhh. hihi.. awk tau x? penat gile nak abiskan mende nihh..
aduiii3... ni pun da tinggal 4! yayyy.. suke3... sy makan ikut time tauu! pcaye x?!? hihi..
alaaa, tp x sume laaa sy ikut time nye =P. ade yang 'keylat2' skit. biasa laa kan? hehe..
tu pun 4 bijik Choc yang awk kasi nihh da kena makan dek tikus dahh. banyak sngat kottt.
tikus tu pun suke choc awk kasi nih! hahaha. sy lagi la suke....kalo jumpe tikus tu.. ishh.
rase nak bunuh2 je tauu! .Macam org kasi choc ni kat die je kann? hehehe..
*ahh. gile mode perasan aku dah naek* 
dah laa tikus tu makan choc yang paper untuk ekonomi punya! waaaa.. sedey tauu.ahaha.
kalo die makan yg 'hooray' tu ke. x pe la jgakk.. hehe.. tikus pun pandai nak blaja ekonomi
kan awk kann? hahaha.. x pe la die.. bia je laa.. janji die bahagie. sedekah skali skale je kann?
bkan slaluu. hik3...

************************************************
Lepas SPM nihh, ingat nak gi KL, nak gi umah kazen aku.. tp tu lahhh, die gi CAMERON plak da...
WAAA. sumpah sedeyh doe. ade takk teman2 blogger yang nak teman aku jalan2 kat KL nihh??
hihih... jom aaa ikott. aku boring tahap hyperbola da nihh. tak sian ke kat bdak SPM nihh. aiyaa..
gambar sumbangan uncle google

Bagi sesiapa yang muka nya kena baling tepung gara2 habis skolahh.. bawak bersabar yekk! haha.
come'on laa! tahun last da nihh... hahaha... da lahh, mood happy nih.. balek skola x mandi lg.
so, nak mandi smayang2 dlu. nnt kite blogwalking sama2 yekk kawan2! ;)
TTFN.

6 ORANG PANDAI COMMENT:

nuranysyafwah said...

haha.. tahniah kerana dah bebas dari penjajahan hampir sebulan itu.. May success be with us. Kasi spm taon ney lbey gempaq dari last yer. kan kan? psst.. anyss dok kL,ley jadi tour guide. haha, duhh.. =.=

SyedGraphiX said...

hahaha! thankss... ameen! ehhh, sy amek spm baru dis year oke? x) ...owhh, jom la jd tour guide XD

Anisa Hang Tuah said...

zaman sekolah adalah zaman paling best

SyedGraphiX said...

btol2.. ni rase syg nak tinggal skola nihh XD

Ciki said...

hehe, thn dpn sek lg.. hoho

SyedGraphiX said...

ciki skola lagi taun dpan? XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...