Saturday, December 25, 2010

Lucky Blogger Contest By Hahazirah

Salam All,

okay, harini pada waktu pagi nih. aku nak join contest yang dibuat oley kawan aku .. iaitu Cik Hazirah .
name contes nya ialah Lucky Blogger Contest.. Okay, cara nak join sangat2 senang.
  1. Buat satu entri kat blog korang
  2. Follow blog Hahazirah Through Heart. No excuse, haha!
  3. bertajuk 'Lucky Blogger Contest by Hahazirah'. Letak banner contest nih di entri tu then tag blogger lain untuk join contest ini at least 3 orang, lebih takpe. 
  4. Tinggalkan link url entri korang kat bahagian komen entri ni jugak.

snang kan?? ok! then, skarang.. aku nak ajak korang ramai2 join contest nih! aku tak nak tag .. sbab,
nnt x adil la bg yg x ditag kan!? hehehe. so, kalau korang nak join Click Banner kat bawah ni ok!?

1 ORANG PANDAI COMMENT:

Hahazirah said...

trima ksih krna join, hehee~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...