Thursday, December 30, 2010

Header For Cik Syufaa

Salam dan Selamat malam..

okay, aku..lately..mmg takde mood giler nak berblogwalking. tak tau la pasal ape..dan mengapa.. dan bagaimana untuk aku nak rajin semula. haishh...entry kali ni.. aku nak postkan header utk customer ak yg ke-2 yang menggunakan perkhidmatan header aku :) .Siapa lagi kalau bukan Cik Syufaa.
ok, sekarang aku nak upload header yang aku dah design untuk cik syufaa kite nihh..

ternyata bground hitam menenggelamkan header ni ;)
Tadaaa. ni lah diaa...Syufa ckap, die nak header yang simple...x nak messy2 sangat.. so, aku letakkan tagline die dgn URL dan kartun princess tu. hehe...kaler font tu pulak sume ikut pilihan Syufa.. So, bila da letak dekat belog syufa yang cun tu.. header diatas kelihatan begini..

jeng jeng jengg!. wahh, pandai la syufa pilih kaler font and bg themes.. mmg simple... tp, masuk dengan template Syufa...


p/s : anda mahu juga? tunggu apa lagi. send me a message at iamsuxz@gmail.com

8 ORANG PANDAI COMMENT:

JZ Business World said...

wahh!! cantekk cantekk! terasa nak tempah gak.. tapi template jz pun ntah apa2.. camne tu?!.. :)

SyedGraphiX said...

hehe..ehhh ehhh, ok ape template tu ;)

syufaa said...

yess..maceh! ^_^

SyedGraphiX said...

sama2 :)

Kodet said...

Terbaik !

Entri Terbaru : Tips dan cara Blogwalking pantas

Noor Haszwani Yusoff said...

assalamualaikum..nice one..
anda mmg berbakat besar..thniah!
masuk blog ni mengingatkan saya pada syafiq ezhan..
2-2 berbakat besar dlm bdg ini.
smga berjaya di masa hdpn..
will support..
insyaAllah..
=)

SyedGraphiX said...

wahh...xdela smpai mcm syafiq ezhan tu..die lg pro tuhh. huhu.. btw, thanks ye :)

Noor Haszwani Yusoff said...

cikit2 lama2 jdi bukit..
jgn lupa tutorial pasni..
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...